Tilaa Tour
Anna koko nimesi
* Sähköpostiosoite
Kuinka monta ihmistä
Type of Tour
free
 
Group tour: $85


Private tour:
one person - $450
two persons - $230
three persons - $210
four persons - $170
five persons - $140
six persons - $125

Tšernobyl matka – se on ainutllatuinen mahdollisuus vierailla epätavallisessa paikassa

Poikkeusmatka Prypjatiin ja Tšernobylin

Kun olet Ukrainassa, sinun tulee muistaa, että siellä on paikka, jossa kannattaa käydä. Matkusta Tšernobylin ja opi koko tarina yhdessä päivässä. Se on aivan erikoinen ja ainutlaatuinen paikka, josta on nopeasti tullut yksi Ukrainan suosituimmista nähtävyyksistä. 

Tshernobylin ydinvoimala vaurio yksi laajamittainen ihmisen aiheuttama suuronnettomuus. Tänään alueet, jotka kärsineet radioaktiivisista saastumista kaikein pahin, sisältyvät Tšernobylin suojavyöhykeen, muun muassa siihen kuuluvat Pripyat ja Tšernobyl.

Tämä katastrofi muuttui satojen tuhansien ihmisten elämää, kun kymmeniä tuhansia hätätyöntekijöistä muuttuneet invalideiksi, ja tuhansia niistä kuolleet. Mutta heidän sankaruuden ansiosta, tänään on mahdollista turvalliset matkat Pripyat ja Tšernobyl alueille. Nykyään pahamaineinen ydinvoimala on käytöstä poistamisen tilassa, siellä suoritetaan laajamittaiset töitä, siellä rakennetaan suojarakenne, nimellä ” Suoja 2” ja voidaan nähdä omin silmiin tämä monimutkainen insinööri rakennetta, matkaillemalla vyöhykkeen alueen.

Nykyään Tšernobyl alueella asuvat noin 550 ihmista, jotka suorittavat erilaisia tehtäviä Suojavyöhykkeellä.

Matka Tšernobyl alueessa on erinomainen valinta, jos sinä olet todellisesti:

  • Teollisen matkailun fani;

  • Ympäristöasioiden kiinnostunutta;

  • Valokuvauksen harrastaja – täällä saat uskomattomat ilmakehän kuvia;

  • Haluat vierailla paikassa, jossa tapahtumat aiheuttaneet valtavia vaikutuksia maailmassa, ja joista seuraukset tuntuu jopa tänäänkin.

Tšernobyl City on kokenut yhtiö, joka järjestää matkoja suojavyöhykkeeseen – yhteen maailman unohtumattomimmista paikoista. Olemme jo kymmenen vuotta tekemässä töitä sillä alalla.

Me autamme vieraita ymmärtämään luonnon ja ihmisen välisiä suhteita.

Yhtiömme takaa erinomaisia palveluja. Ymmärrämme varsin hyvin asiakkaittemme aitoja tarpeita ja järjestämme matkoja ammatillisesti. 

Sinulla on mahdollisuus päästä suoraan 1900-luvun hirveimmän teknologiakatastrofin sydämeen, joka sijaitsee 140 km päässä Kiovasta. Tšernobylin katastrofista on jo kulunut runsas vartti vuosisataa, mutta se ainutlaatuinen paikka edelleenkin synnyttää yhä suurempaa kiinnostusta.

Haluamme kertoa tarinan menneisyydestä, joka vaikuttaa elämäämme.

Extreme-matkustajat koko maailmasta tekevät unohtumattomia matkoja Tšernobyliin. Vuoden 2000 joulukuun 5. päivänä kello 13.17 AZ-5 -hätäsuojeluavain käännettäessä Tšernobylin ydinvoimalaitoksen reaktori numero 3 oli sammutettu ja sähkötuotanto oli lopetettu.

Kuten tunnettua, Tšernobylin suojavyöhykkeessä on vaarallisia säteileviä alueita. Vierailuohjelmaan kuuluvat Tšernobylin paikat ovat Ukrainan hätätilaministeriön tiukasti säätäviä. Tämä tarkoittaa, että ne ovat turvallisia eivätkä sisällä mitään terveysriskejä. Ministeriö myös valvoo ohjelman sisältöä. Tšernobylin suojavyöhyke on tiukasti vartioitu alue ja saat päästä sinne ainoastaan siinä tapauksessa, jos sinulla on kulkulupa. Tšernobyl City auttaa saamaan sen kulkuluvan. 

Yksinoikeus tarjota Tshernobylin-2 avoinna yleisölle

Suosittelemme varaamaan matkan 10 päivää ennen suunnitteilla olevaa matkaa.

Sen lisäksi Tšernobyl City ehdottaa yksilöllisiä matkoja vyöhykkeeseen. Me järjestämme mielenkiintoisia, ainutlaatuisia ja informatiivisia matkoja.

Ole hyvä ja täytä hakulomake https://chernobylcity.com/order/ 

Sinä vietät aikaa mahtavasti sekä saat erittäin mielenkiintoista kokemusta.

Toivomme, että nautit Tšernobylin vierailusta!

Yhteystiedot:

Puhelin: +38 (067) 60-59-714

Skype: anna-voron

Anna

 Email: [email protected]