Beställ turné
Ditt fullständiga namn
* E-postadress
Hur många människor
Type of Tour
free
 
Group tour: $85


Private tour:
one person - $450
two persons - $230
three persons - $210
four persons - $170
five persons - $140
six persons - $125

Resa till Tjernobyl – det är en möjlighet att besöka en unik plats.

Extrema turer till Pripyat och Tjernobyl

Om du är i Ukraina, det finns en plats som du bör inte glömma att besöka. Ta en tur till Tjernobyl och lära sig historia på en dag. Detta är en underbar plats som snabbt blev den mest populära turistattraktion i Ukraina.

Olycka vid kärnkraftsanläggningen i Tjernobyl har blivit en av de största industriella katastrofen. Territorier som påverkas mest av förorening av radioaktiva ämnen, ingår till Tjernobyl-zonen i dag, i synnerhet det är städer av Pripyat och Tjernobyl.

Tjernobylkatastrofen har förändrat livet för hundra tusentals människor, tiotusentals likvidatorer av katastrofen blev funktionshindrade och tusentals människor dog. Men Tjernobyl är en ganska säker plats för turister exkursioner for i dag på grund av deras heroismen. Idag är kärnkraftsanläggningen i Tjernobyl i ett tillstånd av ur funktion, i denna punkt den utförs ett omfattande arbete på byggandet av "Reaktorn-2" och du kommer att kunna se den här komplicerade tekniska installationernas under en utflykt in i Zonen.

Cirka 550 personer bor i Tjernobyl staden i dag, utför de olika arbetsuppgifter i Tsjernobylsonen.

Tjernobyl resa skulle vara ett utmärkt val om du:

  • Fan av industriella turism;

  • är intresserad av miljöproblem;

  • är förtjusta i fotografering– här får du den otroliga atmosfären bilder;

  • vill besöka platsen där evenemanget var en enorm global resonansen, och konsekvenserna är kännbara for i dag.

Tjernobyl City - är ett erfaret företag som organiserar turer till fredningszonen, en av de mest ovanliga och oförglömliga platser i världen. Vi arbetar i denna riktning i tio år. 

Vi är redo att hjälpa människor att förstå relationen mellan människa och natur. 

Vi garanterar kvalitet och hög servicenivå. Vi förstår våra kunders verkliga behov och är beredda att göra kvalificerad organisation av turnén. 

Du har möjlighet att besöka centrum av den största tekniska katastrofen av XX-talet, vilket är 140 km från Kyiv. Mer än ett kvarts sekel har gått sedan Tjernobylkatastrofen, den största konstgjorda tragedi i historien.Men intresset för denna unika plats växer varje dag.

Vi vill berätta historier från det förflutna som påverkar våra liv.

Spänningssökande från hela världen utför enastående extrema turer till Tjernobyl. Den 5 december 2000 kl 13.17 reaktor nummer tre i kärnkraftverket i Tjernobyl stängdes genom att vrida akut skydd knapp (AZ-5).Kärnkraftverket i Tjernobyl avslutade eran av elektricitet.

Det är allmänt känt att det finns farlig strålning platser i Tjernobyl zonen. Programmets besöker platser i Tjernobyl är strikt reglerade av ministeriet för nödsituationer i Ukraina. Detta innebär att det inte finns någon fara för hälsan.Programmet styrs av institutionens representanter. Tjernobyl fredningszonenär särskilt skyddade objektet. Det är tillåtet att gå in endast om man har ett särskilt tillstånd. Tjernobyl City är redo att hjälpa dig att få detta tillstånd. 

Exklusivt erbjudande-Tjernobyl-2 öppna för allmänheten.

Våra råd - boka din turné 10 dagar före önskat datum.

Dessutom erbjuder Tjernobyl City privata turer. Vi arrangerar intressanta, unika och informativa resor.

Vänligen fyll i formuläret på https://chernobylcity.com/order/.

Du kommer att ha en bra tid, och det kommer att bli en underbar lärorik erfarenhet.

Vi hoppas att du kommer att njuta av ditt besök i Tjernobyl! 

Kontaktinformation

Telefon: +38 (067) 60-59-714 

Skype: anna-voron

Anna

Email: [email protected]