Tilaa Tour
Anna koko nimesi
* Sähköpostiosoite
Kuinka monta ihmistä
Type of Tour
free
 
Group tour: $85


Private tour:
one person - $450
two persons - $230
three persons - $210
four persons - $170
five persons - $140
six persons - $125

Uutiset

30 Maaliskuu 2016
Onko turvallista käydä Tshernobylin

Onko turvallista käydä Tshernobylin

On erittäin vaarallista erittäin radioaktiivisia paikkakunnalla Tšernobylin suojavyöhykkeen. Siitä huolimatta meidän Tshernobylin matkat ovat täysin turvallisia eivätkä aiheuta radioaktiivista haittaa terveydelle. Reitit meidän Pripyat matkat ja Tshernobylin matkat sovelletaan tiukimmat direktiivien Ukrainan ministeriön pelastuspalvelun. Tshernobylin suojavyöhyke on erittäin hyvin vartioidulla alueella ja voit käydä Tshernobylin vain erityisellä luvalla.

Monet asukkaat Ukraina, Valko-Venäjä ja Euroopan puoleisella Venäjällä ovat tietoisia kauhea onnettomuus tapahtui Tšernobylin ydinvoimalan 26. huhtikuuta vuonna 1986 ja voimakkaasti muuttanut säteilytaso Tsernobylin. Se oli aika, jolloin sisältö lohkon №4 tämän ydinvoimalan lensi ilmassa. Seurauksena räjähdys paikallisten voisi nähdä kirkkaan sarakkeessa liekin taivaalla joka pyhitetty naapurustossa. Kaupunki Pripyat joka rakennettiin työntekijöille NPP sai eniten. Lisäksi päästöt radioaktiivisten aineiden oli monta kertaa suurempi, kuin räjähdyksen jälkeen atomipommin Hiroshimassa.

Joten mitä nyt tapahtuu asemalla ja naapurustossa? Nyt säteilytaso Tsernobylin tekee 67 pr / h, joka on 37 pr / h suurempi kuin normi. Esimerkiksi Kiovassa ja Moskovassa taso gammasäteilyn keskiarvojen 11-12 u r / h. Normaali raja on indikaattori aktiivisuuden säteilyn tausta, on yhtä kuin 30 u r / h. Tällä hetkellä mukaan paikalliset maaperän noin 30 kilometrin suojavyöhyke on edelleen tartunnan isotooppien plutoniumia, strontium-90 ja cesium-237. Mutta siitä huolimatta kasvanut säteilytaso jotkut paikalliset elävät yhä täällä. Heidän määrä tekee noin 500 ihmistä ja suurin osa niistä ovat vanhoja miehiä, aboriginaaleja. He sanovat, että säteily ei ole nähty, ja he eivät kärsi mitään tappavaa säteilyä. Nämä rohkeat ihmiset kasvavat vihannekset ja osa karjaa.

On mielestä Tsernobylin ydinvoimalan on suljettava. "Vihreä" ympäri maailmaa vaatimuksiin sulkea NPP. Ehkä he ovat oikeassa? - Vuonna 21. vuosisadalla ei ole vaihtoehtoa ydinvoiman kehittämistä, koska luonnonpuistoja öljyn ja kivihiilen ovat lähellä sammumista. Sitä paitsi, hiiliteollisuuden menetämme ihmisiä monta kertaa enemmän joka vuosi (!), Kuin on kuollut kaikissa Tsernobylin. Kaikki meistä hengittää hiilipölyä vuoksi, mitä on sairauksia syövän. Vain kuvitella, että palamisen aikana miljoona tonnia hiiltä valtavasti myrkyllisten aineiden - 20 tuhatta tonnia pölyä, 25 tuhatta tonnia oksidi rikin, 6000 tonnia typen oksidien ja 2000 tonnia hiiltä oksidi vapautuu ilmakehään . Ja me hengitämme sitä! Samaan aikaan NPP kehittämistä saman määrän sähkötehon kehittyy vain 30 tonnia radioaktiivista jätettä, joka luotettavasti haudata tai edelleen käsittelyä rajoittamatta ihmisten terveyttä.

Jotkut yritteliäs asukkaat ovat järjestäneet retkiä useita vuosia jännitystä hakijoita poikki Pripyat ja Tshernobylin ydinvoimalan. Keskihinta tällaisia ​​epätavallisia Tshernobylin kiertueella ja Pripyat kiertue on noin 100 dollaria per henkilö. Asiantuntijoiden mukaan huolimatta nosti indikaattorit säteilyn tausta luonto onkin vähitellen palautuu jälkeen saanut vammoja.